Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Католицька Польща посіла останнє місце в ЄС по правах ЛГБТ (відео)

За рівнем забезпечення прав сексуальних меншин Польща посіла останнє місце серед країн ЄС, обурюються європейські ліберали.

Таким є останній рейтинг ILGA-Europe (Міжнародна асоціація геїв, лесбійок, бісексуалів, трансгендерів та інтерсексуалів).

Організація ILGA Europe щорічно публікує дослідження Rainbow Map Europe 2017, в якому оцінюється прогрес у справі захисту прав представників ЛГБТІ-спільноти. Країни оцінюються за широким спектром критеріїв, зокрема, йдеться про рівність, сімейні відносини, мову ненависті, законодавче визнання гендерної ідентичності тощо.

Найкраще, згідно з дослідженням забезпечуються права ЛГБТІ-спільноти на Мальті.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Останнє, 49-те, місце у рейтингу займає Азербайджан. На передостанньому місці знаходиться Туреччина.

Україна посідає у рейтингу 36-ту сходинку – таке ж місце у нашої країни було і в минулому році.

Серед країн ЄС найнижче місце у рейтингу у Польщі – 42. Також низькі позиції у рейтингу у таких країн Євросоюзу, як Латвія (41), Румунія (39), Болгарія (37), Італія (35).

На відео Анти-ЛГБТ протест у Польщі:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Colibri News, [04.07.20 15:28]В Польше проходит Анти-ЛГБТ протестПоляки, видимо, еще не успели евроинтегрироваться. Происходит отторжение.

Gepostet von Ina Dukalska am Samstag, 4. Juli 2020

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності