Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Католицька Італія здалася трансгендерам

Три одностатеві пари у місті Турин змогли законно зареєструвати своїх дітей на обох батьків. Це перший подібний випадок у країні, повідомила мати одного з дітей К’яра Фольєтта на своїй сторінці у Facebook.

Минулого тижня влада Турина відмовилась зареєструвати новонародженого сина Фольєтти та її партнерки. Жінка зробила штучне запліднення у Данії, після якого народився хлопчик Нікколо П’єтро. Їй повідомили, що для реєстрації дитини вона повинна вказати про союз із чоловіком, тому що форми про проведення штучного запліднення просто немає.

Однак вже у понеділок мер Турина К’яра Аппендіно особисто підписала документи про реєстрацію сина Фольєтти та дітей ще двох одностатевих пар.

Мер Турина написала у Twitter, що реєстрація цих дітей стала «сильним жестом у правовому вакуумі… Сьогодні один з тих днів, який вартий кожної краплі енергії, витраченої на політику».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності