Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

кацапам потрібна зруйнована Одеса, а не зернова угода, – нічна атака по місту і області

кацапи-м’ясники використали для нової атаки по Україні комбіновану тактику і запустили як ракети, так і дрони-камікадзе іранського виробництва типу Shahed.

Про це повідомили у пресслужбі Повітряних сил ЗСУ 19 липня.

Почалася перша ракетна загроза практично одразу після опівночі, коли було зафіксовано загрозу запусків крилатих ракет із літаків Ту-22м3. Також практично одразу після противник запустив ударні БПЛА Shahed з різних напрямків.

У Київській міській військовій адміністрації (КМВА) зазначили, що ніч видалася непростою для всієї країни, а зокрема для південних областей і Одеської області особливо. Дісталося від противника і столиці.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Знову атакував столицю «Shahed»-ами. Безрезультатно. Ще на підступах до столиці ППО виявила і знищила всі ворожі дрони. Попередньо, без жертв і руйнувань, але дані ще уточнюються», – йдеться в повідомленні.

У Повітряних силах повідомили, що по Україні випустили 35 дронів і 6 ракет «Калібр». Усі ракети та 31 дрон було знищено.

У ніч на 19 липня війська рф знову влаштували повітряну атаку по території України, із застосуванням ракет та ударних дронів. Тривоги були оголошені після опівночі у багатьох областях. У місцевих пабліках почали з’являтися повідомлення про роботу ППО у низці регіонів. В Запоріжжі пролунали вибухи під час повітряної тривоги.

У тимчасово окупованому Севастополі пролунала серія вибухів у районі Козачої бухти у ніч проти 19 липня. Вони можуть бути пов’язані з черговою російською ракетною атакою по містах України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В Одесі під час повітряної тривоги вночі 19 липня пролунали вибухи, спрацювала протиповітряна оборона ЗСУ по ворожих цілях.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності