Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

кацапи пояснили Одесі, яка вона їм “мама”, і як вони її “люблять”

після скасування московією “зернової угоди” кацапи уже кілька днів поспіль б’ють по портах Миколоаївської та Одеської області, а головне не перестають щоночі доводити своїми ракетами “Одессе маме”, як вони її палко “кохають”. Цієї ночі вони знищили кілька жилих будинків та Спасо-Преображенський катедральний собор в центрі міста…

Повітряні сили ЗСУ повідомили, що кацапи вночі на 23 липня обстріляли Одеську область з 19 ракет різних типів, серед яких п’ять Оніксів. Сили ППО збили 9 ракет.

За даними ПС, загалом противник застосував 19 ракет різних типів:

    • 5 крилатих Онікс з берегового ракетного комплексу Бастіон (Крим);
    • 3 крилаті ракети повітряного базування Х-22 – пуски здійснювались з літаків Ту-22МЗ (акваторія Чорного моря);
    • 4 крилаті ракети морського базування Калібр – імовірно з підводного човна (акваторія Чорного моря);
    • 5 крилатих ракет наземного базування Іскандер-К (Крим);
    • 2 балістичні ракети Іскандер-М (Крим).

Силами ППО знищені 9 повітряних цілей: 4 Калібри та 5 ракет Іскандер-К.

кацапські терористи обов’язково отримають відповідь за ракетні удари проти мирних міст, погрожують на Банковій і далі витрачають бюджетні сотні мільйонів на стадіони, музеї, телемарафони і серіали…

Також нагадаємо, що секретар РНБО Олексій Данілов пояснив, що ракетний терор Одеси – це нейтралізація відновлення зернового коридору, Україна обізнана про плани росіян і відреагує належним чином.

“Жодного виправдання російському злу бути не може. Як і завжди, це зло програє. І за Одесу обовʼязково буде відповідь російським терористам. Вони відчують цю відповідь”, – заявив президент Володимир Зеленський.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності