Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

кацапи продовжують ракетний терор цивільної Харківщини, кількість жерт зростає (фото)

Другий день поспіль кацапи завдають потужних ракетних ударів по населених пунктах Харківщини, що ведуть то числених людських жертв саме серед цивільного населення.

Так внаслідок ранкового удару сьогодні, 6 жовтня, по житловому масиву у Харкові під завалами житлового будинку знайшли тіло загиблої дитини. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов і висловив співчуття батькам і рідним.

Міністерство внутрішніх справ показало наслідки ворожої атаки на Харків.

Нагадаємо, сьогодні, 6 жовтня, російські окупанти обстріляли центр Харкова. Були влучання, наразі відомо про 16 постраждалих.

А напередодні, 5 жовтня, російські загарбники обстріляли село Гроза Куп’янського району на Харківщині. Ракета «Іскандер» ударила по кафе, де проходили поминки за загиблим військовим, що зник безвісти понад рік тому. Внаслідок ворожого удару загинули понад 55 цивільних, серед них одна дитина. Населення села ж досі становило всього 300 чоловік…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності