Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

кацапи збільшили кількість ракетоносіїв у Чорному морі, але це ненадовго…

На бойовому чергуванні у Чорному морі московія тримає вісім кораблів, зокрема два носії крилатих ракет типу “Калібр”, залп яких становить до 16 ракет.

Про це Військово-морські сили Збройних сил України повідомляють у Фейсбуці.

“Станом на 11:00 23 травня в Чорному морі на бойовому чергуванні знаходиться 8 ворожих кораблів, з яких 2 носії крилатих ракет “Калібр”, загальний залп до 16 ракет”, – ідеться у повідомленні.

Крім того, в Азовському морі перебуває один ворожий корабель. У Середземному морі – сім кораблів, з них один носій крилатих ракет “Калібр”, загальний залп до 4 ракет.

Раніше керівниця об’єднаного пресцентру Оперативного командування “Південь” Наталія Гуменюк у ефірі телемарафону “Єдині новини” поінформувала, що у Чорному морі перебував один російський ракетоносій із вісьмома “Калібрами”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що в Європі триває навчання українських пілотів на F-16…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності