Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

кацапи знову атакують північ України, – чергова атака на Суми

Окупанти вкотре вдарили по Сумах увечері 29 липня. Цього разу поцілили в освітній заклад. На жаль, є щонайменше одну жертва та багато поранених.

У мережі показали відео наслідків удару. На кадрах, зокрема, можна побачити закривавлену жінку та як чоловіка несуть на ношах.

Також на кадрах можна побачити місце прильоту. Зокрема, один із корпусів освітнього закладу – повністю знищений..

Найімовірніше, постраждали люди, які проходили вулицею за кілька метрів неподалік. Адже щонайменше одна жінка лежала в крові та їй надавали допомогу. Крім того, у довколишніх будинках повибивало вікна та пошкоджень зазнала будівля православного храму, розташованого поруч.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також на місці працювали екстрені служби – окрім медиків, прибули ще й поліція та пожежники.

Крайній удар по Сумах:

  • Вибухи в місті пролунали приблизно о 20:00. Тоді тривала повітряна тривога – Повітряні Сили повідомляли про ракетну небезпеку.
  • За останніми даними від поліції, щонайменше одна людина загинула та 5 зазнали поранень. Усі є цивільними.
  • Також на місці прильоту виникла пожежа. Зараз триває її ліквідація.
  • За фактом злочину відкрили кримінальне провадження. Мовиться про статтю щодо порушення законів і звичаїв війни.

Нагадаємо, що росіяни не полишають спроб проникнути на територію Сумської області. Так, нещодавно Сили оборони відбили черговий захід диверсійно-розвідувальної групи російського агресора у Сумській області.

Як розповів речник Держприкордонслужби Андрій Демченко, 27 липня наші Сили оборони відбили чергову спробу заходу ДРГ по Сумщині. По таких групах українські захисники відразу відкривають вогонь при виявленні. Надалі вони ні з чим відходять за межі кордону.

За словами речника, основне завдання ворожих диверсантів – виявити розташування Сил оборони України, а також проводити різні заходи, в тому числі мінування місцевості для того, щоб уразити наших захисників.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності