Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Кажуть: “для українців нема електроенергії, треба підіймати тариф”? – а для ворожих Словаччини і Мадярщини є?!

Ще зовсім недавно відомі нардепи зі своїх місць вересканили про економію електроенргії, у зв’язку з цим вимушені планові відключення світла населенню та… навіть підняття втричі тарифу, і ось тепер маємо нову цікаву інформацію:

Стали відомі дати перших аукціонів на загальноєвропейській платформі Joint Allocation Platform (JAO) за напрямками Україна – Словаччина та Україна – Угорщина.

Про це повідомили на сайті JAO.

Правила розподілу на угорсько-українському кордоні набудуть чинності 22 лютого, заявки прийматимуть на доставлення 23 лютого.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Правила розподілу на кордоні Словаччина-Україна набудуть чинності 4 березня, заявки прийматимуть на доставлення 6 березня.

Joint Allocation Office – платформа, на якій проводиться розподіл пропускної спроможності міждержавних ліній електропередачі за допомогою спільних аукціонів. Інформацію про час проведення аукціонів повідомлять пізніше.

Запровадження спільних аукціонів – виконання вимог ЄС щодо реформування українського ринку електроенергії.

З листопада 2023 року на аукціонній платформі Укренерго відбуваються спільні добові аукціони між Україною та Румунією.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності