Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

КДБ Придністров’я заявило про збитий український безпілотник

КДБ ПМР заявило, що над територією республіки збили безпілотний літальний апарат, запущений в Україні.
Про це йдеться в повідомленні Комітету держбезпеки.

«Запуск БПЛА був здійснений з території України групою осіб, імовірно мають відношення до оперативно-технічних підрозділів Служби безпеки України, Генерального штабу Міністерства оборони України, або до прихильників «Правового сектора» з метою проведення розвідувальних дій на території Придністровської Молдавської Республіки», – завили спецслужби невизнаної республіки.
За їх словами, зараз встановлюються особи, відповідальні за запуск безпілотника.

У КДБ підкреслили, що вважають заяви представників України «про військову загрозу з боку Придністров’я» «дезінформацією, яка сприяє нагнітанню обстановки і зумовлює штучне створення перешкод свободу переміщення громадян, які проживають у Придністров’ї».
«Представники України навмисно ухиляються від контактів і пропозицій Придністров’я дослідити цікавлять райони ПМР в цілях підтвердження хибності тези про «військову загрозу Україні з боку ПМР», – поскаржилися в КДБ.

Раніше в Придністров’ї вже відзначали, що події в Україні негативно позначаються на свободі пересування жителів республіки і доставці туди вантажів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Українська правда

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності