Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Керівництво ТРК«РАІ» звернулося в УСБУ

Не треба бути суперзнавцем новітніх технологій, щоб знайти в інтернеті те чи інше теле- чи радіоінтерв’ю, вирізати з нього на півфразі необхідне речення і подати його комусь під власним соусом, а далі – довірливий люмпен хлопає вухами, а правоохоронні органи уже шиють справу… Так минулими вихідними й трапилося з одним телеінтерв’ю, записаним нещодавно на Івано-Франківському обласному телеканалі «РАІ».

«Як це не прикро констатувати, але роковини трагічних подій на Майдані з особливим цинізмом і з порушенням норм елементарної моралі використали російські засоби масової інформації», повідомляє керівництво ТРК «РАІ». – «Перший російський телеканал навіть вдався до маніпуляцій і перекручення фактів, показавши у випуску новин 19 лютого фрагмент інтерв’ю з бійцем батальйону «Донбасс» Андріаном Волгіном, яке транслювалося днями на телеканалі «РАІ». Вирізавши з контексту слова учасника АТО про невдоволення ситуацією, яка склалася в країні після Майдану, російські пропагандисти представили це як приклад розчарування українців ідеями Майдану. При цьому жодним словом не згадали, що російськомовний українець Адріан Волгін добровольцем пішов захищати Україну від терористів і російських агресорів. Цей випадок глибоко обурив колектив Телекомпанії «РАІ», оскільки журналісти сусідньої держави не лише незаконно використали на свій розсуд програму нашого телеканалу, але й принизили українського патріота, який з честю відстоює незалежність України у зоні АТО. З приводу цього факту керівництво Телерадіокомпанії «РАІ» звернулося у Службу Безпеки України.

ТРК «РАІ» вважає такі дії російського ТБ обурливими, неприпустимими та ще й незаконними, оскільки кремлівські пропагандисти використали на свій розсуд авторський продукт телеканалу «РАІ».

P.S. З інтерв’ю Адріана Волгіна читачі «ЗЛ» мали можливість ознайомитися в минулому номері газети та на її інтернет-сайті.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності