Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Харків’янин і Самбірський ТЦК розділили українців…

За добу відео харків’янина із Самбірського ТЦК набрало понад 10 млн. переглядів, що стало рекордом України…

На відео дебелий пузатий начальник відділення районного ТЦК табельним пістолетом погрожує мобілізованому і багаторазово б’є його рукою по обличчю у той час, коли це нишком знімає на телефон інший. На іншому відео той самий мобілізований язиком окупантів називає себе харків’янином і просить визволити його з ТЦК, де його силоміць утримують п’яту добу та намагаються мобілізувати проти його волі.

Звісно, що після такого резонансу в суспільстві ДБР відкрило кримінальне провадження за фактом знущань у військкоматі Самбора

“Відкрито кримінальне провадження за фактом порушення статутних правил, взаємовідносин між військовослужбовцями із застосуванням зброї (ч. 3 ст. 406 КК України)”, – повідомила прес-служба бюро.

Начальник І відділу Самбірського ТЦК Роман Казан, фото із соцмереж

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Водночас дивує у цій справі і не зовсім факт реакції мешканців західних областей на дане відео. Адже саме вони досі обурювалися, чому це ТЦК виловлює населеними пунктами західних регіонів усе місцеве чоловіче населення, а знахабнілих вічно п’яних рускаязичних мордоворотів з їхніми “барбі із качиними губами” на дорогих іномарках не займають. Тих самих, які скупляють за шаленими цінами нерухомість у Львові, Івано-Франківську, Тернополі, скупили усе довкола Буковелю і замість того, щоб захищати тимчасово окуповані нині кацапами свої рідні області, кажуть, що у війні винні “майданутиє западенци”, тому нехай вони й воюють, поки ці ховаються на заході та шукають можливості втекти закордон. Саме ці “біженці” й підривають довіру до Президента, уряду та мобілізації, що останнім часом все більше спостерігаються у суспільстві (тут мова не йде за всіх біженців-ВПО зі сходу та півдня, а тільки за окрему категорію осіб).

І ось, замість очікуваної радісної реакції, що нарешті мобілізують бодай одного вгодованого “кацапа”, більшість коментарів у соцмережах, якщо не стали на його захист, то бодай з обуренням засуджують це крайнє свавілля військових з ТЦК, адже більшість з них не є справжніми професійними воєнними, а являються паталахами, які не знайшли собі місця в цивільному житті, а тому підписали контракт незадовго 24 лютого чи після або були мобілізовані, як і інші, тільки їм пощастило не попасти на передок, а залишитися в тилу на теплому масному місці в ТЦК.

Тому ці люди в формі і досі відсутність належного покарання для них є не менше, а, можливо, й більше винні, як перші, у підриві довіри населення до Президента, уряду і мобілізації. Єдиним їхнім досягнення вчора стало те, що вони зуміли об’єднати в ненависті до себе все українське суспільство, незалежно від мови цього суспільства.

P.S. Згодом з’ясувалося, що постраждалий від рук ТЦКшників харків’янин неодноразово мав проблеми вдома із законом, притягувався до відповідальності, а тепер був затриманий при незаконній спробі перетину кордону з Польщею, як злісний ухилянт від мобілізації, що, звісно, аж ніяк  не виправдовує цих перевертнів у військових пікселях…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності