Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Харківському неадеквату, який підірвав п’ятьох людей, обрали запобіжний захід

Червонозаводський районний суд Харкова обрав запобіжний захід неадеквату, який підірвав посеред вулиці у Харкові гранату, через що постраждало п’ятеро перехожих, серед яких двоє – діти. Зловмисника відправили під варту на 60 діб без права внесення застави.

Про це  повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

Підозрюваний з журналістами спілкуватися відмовився. Свій вчинок назвав “великою дурницею”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, близько 22:00 8 червня перехожий звернувся до поліції через те, що на проспекті Гагаріна вибухнула граната. На місці слідчі з’ясували, що між компанією молоді та 29-річним чоловіком стався конфлікт. Під час сварки чоловік кинув у натовп гранату РГД-5.

П’ятьох постраждалих з осколковими пораненнями відвезли до лікарні. Правопорушника затримали, йому вручили підозру за ч. 2 ст. 15, ст. 115 (замах на вбивство) і ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження з бойовими припасами) Кримінального кодексу України.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності