Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Херсонські скарби вже по дорозі до московських та пітерських музеїв

Очікувано, російські терористи пограбували у Херсоні все, що вони захотіли. Наразі, вчора, 11 листопада, після звільнення ЗСУ українського Херсону стало відомо, що вони поцупили весь культурний фонд українського міста, вкравши близько 15 тисяч картин.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

«До тимчасово окупованого Сімферополя прибули чотири вантажівки з награбованим майном. Зокрема, за даними нашого підпілля, росіяни вивезли майно з Херсонського художнього музею імені Олексія Шовкуненка. Музей також має філію у Новій Каховці. Серед колекцій на фонду музею у постійній експозиції музею іконопис XVII — початку XX століття, українське мистецтво II половини XIX — початку XX століття. Також представлені роботи сучасних митців. Загалом із фонду музею, а також інших культурних установ Херсонщини, вивезено майже 15 тисяч експонатів», – сказано у повідомлені.

Також зазначається, що окупанти крали не лише культурні цінності. москалі, вже за традицією, викрали сантехніку, зокрема й унітази, та побутову техніку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тікаючи із Херсону російські терористи зруйнували сім мості.

Відео радісної зустрічі херсонцями українських воїнів облетіло весь світ.

ЗСУ продовжують просуватися в Херсонській області та закріплюватися на позиціях. Також українські військові збирають трофейну техніку росіян та беруть у полон окупантів.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності