Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Хоч під окупацією Херсон, але комуналку платити треба, – ось, малята, така вона… війна

Володимир Молчанов, який є політологом з окупованого нині Херсону, розповів «Новинам Приазовʼя», що російські «окупаційні сили наразі не контролюють комунальну сферу міста».

«Всі комунальні підприємства працюють в законному полі, займаються в тому числі доброустроєм. Це іноді вигідно окупантам, але ж фінансуються ці підприємства з міського бюджету, яким опікується законний мер», – сказав він.

«Є проблеми, бо херсонський бюджет перестав значною мірою наповнюватися, дотації на ці напрямки (комунальні – ред.) не виділяються», – додав політолог.

Також Володимир Молчанов зауважив, що російські окупаційні сили, не маючи стосунку до фінансування комунальної сфери, користуються ресурсами українських підприємств: «Позиція законної влади, що доброустрій понад усе, викликає певні сумніви. Тому що окупанти потім роблять свої картинки про те, як процвітає Херсон під їхньою окупацією. Ще не вистачає фонтани пустити, а така ідея була».

На території тимчасово окупованої Херсонщини платити за комунальні послуги потрібно лише на рахунки електро-, газопостачальних та комунальних підприємств, які відкриті встановленим законодавством України способом – НКРЕКУ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності