Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Хоча б ліберальні лютерани-німці вказали антиПапі на його місце… хоч і доволі толерастно…

У німецькому уряді не підтримали скандальні тези комуніста антиПапи франциска про підтримку переговорів із рф та необхідністю для України «знайти мужність підняти білий прапор». Понтифіку порадили з’їздити подивитися на війну власними очима.

Міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок різко розкритикувала заклик антиПапи третьоРимського франциска-І до України вести переговори з москвою, заявивши, що вона «не зрозуміла» його позицію.

«Я думаю, деякі речі можна зрозуміти, тільки якщо побачити їх на власні очі», – сказала вона.

Під час спілкування з українськими дітьми, які страждають через війну, Бербок зауважила, що задавалась питанням – «де Папа?». Вона вважає що франциск має знати про «такі речі».

Також міністр закордонних справ Німеччини заявила, що якщо Україна та її союзники «не проявлять силу зараз – миру не буде».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім того, у Берліні прокоментували позицію Олафа Шольца щодо скандальної заяви франциска.

«Як ви могли зрозуміти, федеральний канцлер не згоден з папою римським у цьому питанні», – заявив речник уряду Штеффен Гебештрайт.

Він зауважив, що Україна захищається від агресора та отримує велику міжнародну підтримку для того, щоб бути в змозі «захистити себе від агресивної війни, яка порушує міжнародне право».

антиПапа третьоРимський франциск у записаному в лютому інтерв’ю заявив, що Україна повинна мати відвагу підняти білий прапор та почати переговори з країною-агресором.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також антиПапа третьоРимський у заяві наголосив, що люди втомилися від воєн, які він назвав «катастрофою для народів та поразкою для людства». Він закликав до їх припинення та до поваги цивільного населення.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності