Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Хочеш перевестися служити у тил? – ПЛАТИ!

Повідомлено про підозру колишньому військовослужбовцю, який вимагав 1500 доларів за переведення до небойового підрозділу на Одещині.

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

За процесуального керівництва прокурорів Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону повідомлено про підозру колишньому військовослужбовцю Оперативного командування «Південь» у зловживанні впливом (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

За даними слідства, у вересні 2023 року колишній посадовець вимагав від військовослужбовця однієї з військових частин ЗСУ 1500 доларів неправомірної вигоди.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За такі кошти він пообіцяв вплинути на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, щодо переведення військовослужбовця до іншого – небойового підрозділу.

Правоохоронці затримали його в порядку ст. 208 КПК України після одержання грошей.

Наразі готується клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності