Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Хоробрі поляки скуповують нерухомість в Іспанії поруч орків, для втечі на випадок нападу рф на Польщу

картинка – ЗМІ Бельгії

В Іспанії втричі зросла кількість покупців житла із Польщі через їхній страх початку бойових дій на території своєї країни.

Про це повідомляє The Warsaw. За даними видання, кількість клієнтів з Польщі, що хочуть придбати житло в Іспанії, збільшилася втричі порівняно з минулим роком. Найбільше нерухомістю цікавляться пенсіонери та все більше молодих людей. Поляки збентежені війною в Україні та можливістю бойових дій в їхній країні.

«Зростання за останні два роки очевидне, але на початку цього року воно посилилося, що, ймовірно, пов’язано з новинами з України. Дедалі частіше з’являється інформація, що війна може прийти до нас. Половина клієнтів зізнається в бесідах з нами, що вони думають про дві речі: як безпечно вкласти гроші та куди тікати в разі війни», – зазначив представник варшавської агенції нерухомості Себастьян Павлак.

Видання пише, що наразі в середньому квартира площею 65 квадратних метрів продається в Іспанії за 160 тис. євро, тобто за метр доведеться сплатити 2,4 тис. євро. При цьому більшість клієнтів розраховують придбати житло за 150 тис. євро.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тим часом, міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський вважає, що росії забракне сил воювати з НАТО, але водночас альянсу треба готуватися до можливого нападу Москви.

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що не вірить у те, що росія нападе на будь-яку країну Північноатлантичного альянсу.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності