Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Хотіли покриття лікування COVID, – поширений в Україні тест є неефективним…

medical mask leather wallet and blue latex glove. virus and economics concept

Національне агентство лікарських засобів і продукції у сфері охорони здоров’я Франції рекомендує не використовувати експрес-тест на коронавірус VivaDiag Rapid Test, який поширений в Україні.

Експерти провели розслідування, яке показало, що дані експрес-тести можуть показувати помилкові позитивні результати.

Про це йдеться в заяві французького регулятора.

Також зазначається, що дія та безпечність використання цього тесту не гарантовані. Місцевих фармацевтів вже попередили про це і попросили припинити використання і продаж експрес-тестів VivaDiag Rapid Test.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Варто зазначити, що дані експрес-тести продаються і на українському ринку. В інтернет-аптеках їх вартість починається від 220 гривень.

Нагадаємо, вчені пояснили важку форму COVID-19.

Дослідники визначили, що у деяких пацієнтів, стан яких погіршився до важкого під час лікування від коронавірусу, мають спільні гени.

Медики також знайшли кілька відмінностей в геномах людей, які легко переносять СOVID-19, а також тих, кому знадобилося інтенсивне лікування.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше вчені попередили про ризики залишатися заразними після вакцинації від коронавірусної інфекції.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності