Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«ХТІЛИ – СЛУЖИТИ – А НЕМА»

2 - ХТІЛИ.У вівторок, 24 червня, бійці батальйону «Франківськ» вий­шли на протест, оточивши Школу міліції і перекривши дорогу по вулиці Національної гвардії.

За словами командира батальйону Олександра Батури, хлопці банально не готові до того, щоби відбути в зону АТО — вони не одягнені належним чином, не мають, де проживати, і де тренуватися. Бойове злагодження проходять на території спортивних майданчиків.

Олександр Батура вимагає, щоби бійцям батальйону дозволили жити в гуртожитку Школи міліцій, який за його словами, заповнений лише до четвертого поверху, а також дозволили використовувати матеріальну базу Школи, оскільки там є два тири і бійці батальйону могли би принаймні проводити там тренування.

Як прокоментував ситуацію один з бійців батальону верховинським діалектом: «Хтіли-смо служити – а нема…».
Залишається тільки здогадуватися, що саме мав на увазі цей юнак, що нема кому, чому чи з чим? Як тут не провести паралель з відомим анекдотом про літак, що впав на «віходок» та коментар кума: «Яка держава – такий і теракт»…

Наш кор.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності