Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Хто б не прийшов керувати Львівщиною, він буде кращим від Сех, – політолог

204303_3Важко сказати, хто буде головою Львівоблдержадмініст­рації. Чимало кандидатур, які нині обговорюють, навряд чи отримають цю посаду. Відомо точно, що це буде нова людина, тому слід готуватися до несподіванок. Але, безперечно, будь-яка кандидатура буде кращою, ніж теперішній керівник області Ірина Сех.

Таку думку в коментарі «Погляду» висловив львівський політолог Юрій Шведа.

«Керівника Львівоблдержадміністрації потрібно призначати негайно, тому що кожен день перебування Сех на цій посаді – це подальше руйнування всього, що так складно було напрацювати», – каже експерт.
Він додає, що керівник області, перш за все, повинен бути кваліфікованим та компетентним, бо найбільшою проблемою у державному управлінні України є тотальний непрофесіоналізм.

«Це повинна бути особа прив’язана до Львівщини, яка знає проблематику області, особа, яка зможе бути рівновіддалена від різних політичних партій і не проводити на державній посаді партійну політику, як це сьогодні робить Ірина Сех. На цю посаду повинна прийти людина, яка непросто отримає цю посаду як політичний бонус чи плату за якусь лояльність, а людина, яка зможе ефективно керувати Львівщиною», – пояснює Юрій Шведа.
За словами політолога, важко сказати у персоналіях, хто стане головою Львівоблдержадмініст­рації. «Обговорюють кандидатури, як зазвичай, керівника виборчого штабу Порошенка Олега Мандюка, депутата від УДАРу Богдана Дубневича, який є членом команди Порошенка, а також бізнесмена Ярослава Рущишина, але начебто всі вони відмовляються від такого призначення», – наголошує співрозмовник.

Він зазначив, що на Львівщині нарешті з’явиться нова людина і слід готуватися до несподіваних призначень: «Я чув про те, що це буде якась нова людина і слід очікувати на несподіване призначення, але хто це буде, поки що невідомо».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також, слід нагадати, що 10 червня о 15.00 в окружному адмінсуді Львова повинне було розпочатися перше слухання справи за позовом громадських активістів щодо незаконного поєднання Іриною Сех посад голови ЛОДА та народного депутат.
Як повідомлялося раніше, Ірина Сех у березні ц.р. була призначена головою ЛОДА. З того часу порушує Конституцію України, суміщаючи посади очільника Львівщини та народного депутата від ВО «Свобода».

Джерело: НПогляд

Довідка: голова Львівської ОДА Ірина Сех у вівторок, 10 червня, написала заяву на звільнення із посади голови ОДА і скерувала її на погодження в АПУ, повідомили у прес-службі ЛОДА.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності