Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Хто і де заразив Ердогана “омікроном”?

Після візиту наприкінці минулого тижня до України президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган повідомив, що заразився штамом коронавірусу Омікрон. Та ще й на додачу глава ОПУ Андрій Єрмак теж повідомив минулого тижні, що йде на лікарняний через цей самий штам “. І ось уже наступні візити до України канцлера Німеччини Шольца та президента Франції під великим питанням. 

Як написав Ердоган у твіттері, він разом із дружиною склав тест на COVID-19 після появи легких симптомів, і тест показав позитивний результат.

Хвороба протікає у легкій формі, і він продовжить працювати віддалено, зазначив турецький президент.

Усього кілька днів тому, 3 лютого, Ердоган із дружиною був із візитом в Україні. Він зокрема зустрівся з українським президентом Зеленським.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Саме під час цього візиту Україна й Туреччина уклали історичну угоду про вільну торгівлю.

Того ж дня стало відомо, що на ковід захворів голова Офісу президента України Андрій Єрмак.

Президент Зеленський дуже швидко відреагував на повідомлення хворобу подружжя Ердоганів.

“Ми з Оленою з жалем дізналися про позитивний тест на COVID-19 у президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана та його дружини Еміне Ердоган. Щиро бажаємо нашим друзям, пану Ердогану та пані Еміне, швидкого та легкого одужання!”, – написав він у твіттері в суботу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності