Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Хто продовжив дозвіл на зброю алкоголіку і вбивці 2-річної сусідської дівчинки?

Житель села  Щекинське Сумської області Геннадій Шапоченко 8 серпня зняв на відео, як його 2-річна дочка Евеліна котить вертушку і щасливо посміхається татові. Через пару годин вона буквально стекла кров’ю прямо на руках у матері.

Жінка з дитиною просто проходила повз, коли місцевий пенсіонер вистрілив в неї з обріза. Чоловік був поруч, але допомогти своїм рідним не встиг.

«Хлопці, які дочку відкачували, нарахували 14 дірочок від дробу. І в голові, і де тільки не було. І дружина – і рука, і груди, і все там. я не знаю навіть, скільки у неї поранень», – розповів чоловік

В той день винуватець події, 69-річний Віктор Денисов, пив з ранку. Так кажуть сусіди. В якийсь момент чоловік посварився з сусідським хлопчиком. За словами очевидців, розпалений алкоголем пенсіонер виніс з будинку рушницю і відкрив стрілянину.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Перший раз випалив у повітря, другий – в сторону підлітка який тікає. Цей заряд і потрапив в Жанну Шапоченко, яка як раз в цей час несла свою дівчинку додому. Від поранення в голову дівчинка померла на місці, мати госпіталізували у важкому стані.

Зараз слідчі вирішують питання про тримання стрілка під вартою. 69-річному пенсіонеру загрожує 2 кримінальні статті – «Вбивство малолітньої» і «Замах на вбивство двох осіб».

По кожній з них можуть дати аж до довічного. Так що на свободу літній дебошир може вже й не вийти. Правда, 2-річну Евеліну це повернути ніяк не допоможе.

Скоріш за все, що рушниця у алкоголіка-сусіда була зареєстрована, а значить винні лікарі нарколог і психіатр, які підписували медогляд на дозвіл, та працівники дозвільної системи, які не помітили, кому продовжують дозвіл на вогнепальну зброю.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На ФОТО 72-річний п’яниця-убивця сусідських дітей в Росії

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності