Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Хто стоїть за безладами під Офісом Президента?.. (фото)

Вчора ввечері, 20 березня, біля Офісу президента близько 300 осіб так званих “прихильників засудженого Сергія Стерненка” вчинили погром. “Натхненниками” провокації одні називають Порошенка, інші Левченка та Наєма…

Учасники протесту запалили фаєри і почали підривати петарди, а потім облили будівлю ОП червоною фарбою та обстріляли її з піротехніки.

Також зазначається, що активісти намагалися проникнути всередину будівлі, в якій вже розбито кілька вікон. У будівлі побили шибки.

Крім того, учасники погрому розмалювали будівлю і написали на ній матюки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як пишуть ЗМІ, поліція намагалася відтіснити протестувальників від входу в ОП, однак ті почали кидати в поліцейських фаєри і правоохоронці відступили.

Пізніше активісти запустили запустили салют і оголосили про закінчення акції.

За даними журналістів, в протесті брали участь близько 300 осіб. Із самого початку він проходив спокійно, а на місце пригнали автомобіль з колонками і включили музику, але пізніше почалися погроми.

Дехто з політиків заявляє, що за провокацією стоїть Петро Порошенко, інші кажуть, що “натхненниками” є ось ці “мОлодці”:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А ось що пише в одному зі своїх постів екс-нардеп Ігор Мосійчук: “Хочу щоб кожен українець знав, що духовні натхненники сьогоднішнього дійства а точніше погрому на Банковій працюють на керівних посадах в державних корпораціях «Укрзалізниця» та «Укроборонпром» і отримують за наш з вами рахунок сотні тисяч гривен зарплатні в місяць! Премію їм, Володимир Олександрович! Премію! І невідкладно…

“Штурмуєш – штурмуй! Звільняєш – звільняй! Вчорашнє дійство не мало нічого спільного з штурмом, бо ОП ніхто не збирався штурмувати! Так само вчорашній перфоменс не має нічого спільного з боротьбою за звільнення Стерненка. Ніхто за його звільнення, як не боровся раніше так і не бореться далі, а тим паче вчора“, – додає екс-політв’язень Мосійчук.

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності