Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Хто випустив ПРОРЕКТОРА-ВБИВЦЮ із ХНУ за кордон у час воєнного стану?

Вихідними, що минули, у турецькій Аланії проректор з наукової роботи ХНУ ім. Каразіна Олексій Навроцький убив двох своїх дітей. Про це повідомляє видання Newsroom.

Інцидент стався близько 08:30. Місцевих жителів розбудили крики дружини громадянина України. Він казала, що чоловік зарізав її дітей ножем та просила допомоги. Сусіди викликали екстрену службу.

Медики, що прибули на місце, констатували смерть 4-річного хлопчика та його 6-річної сестри. Підозрюваного затримали на місці пригоди.

Його дружина розповіла, що вони приїхали з Харкова та винаймали квартиру, вона жила внизу зі свекрухою, а чоловік – нагорі з дітьми. Навроцький намагався спочатку вбити дружину, але та втекла і замкнулася в кімнаті.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Навроцькому 37 років.

Він на відмінно закінчив Харківський національний університет за спеціальністю “банківська справа”.

Двічі обирався депутатом Харківської райради, а у 2015 році пройшов до міськради.

До війни обіймав посаду проректора з наукової роботи ХНУ ім. Каразіна, на момент вбивства перебував у відпустці власним коштом.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності