Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Хто замінить Верещук у Раді, – ЦВК назвала ім’я кандидата №140

Центральна виборча комісія визнала обраним народним депутатом Сергія Кострійчука зі списку «Слуги народу». Він зайде в парламент на місце Ірини Верещук, яка пішла в уряд.

Про це йшлося на засіданні ЦВК. Вона постановила : “Визнати обраним народним депутатом України на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Кострійчука Сергія Володимировича”.

Кострійчук був включений до виборчого списку партії «Слуга народу» під № 140. На президентських і парламентських виборах координував роботу штабів «Слуги народу» у регіонах. У 2020 році – член Вищої Ради партії, у 2021 – голова Контрольно-ревізійної комісії.

Нагадаємо, 4 листопада Верховна Рада призначила Ірину Верещук віце-прем’єр-міністром – міністром з реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Її кандидатуру підтримали 260 народних депутатів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Верещук замінила на цій посаді Олексія Резнікова, якого парламент сьогодні призначив новим міністром оборони України.

Ірина Верещук вже заявила, що вже наступного тижня приєднається до мирних переговорів у Тристоронній контактній групі (ТКГ) по Донбасу.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності