Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Хто ж оцінює посаду начполіції Києва у якісь $220 тис.?.. (фото)

У Києві затримали двох осіб, які вимагали у чоловіка 220 тисяч доларів грошової винагороди за призначення на посаду начальника Головного управління Нацполіції у Київській області!

Про це повідомляє прес-служба Офісу генпрокурора.

“За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора затримано двох осіб за фактом заволодіння чужим майном шляхом обману, вчиненого за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах (ч. 2 ст. 28 ч. 4 ст. 190 КК України)”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що один із фігурантів справи позиціонував себе особою, яка найближчим часом буде призначена на посаду Міністра внутрішніх справ і зможе вирішувати будь-які кадрові питання.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Шахраїв затримали при передачі першої частини грошових коштів у сумі 120 тис доларів США. Наразі вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу.

Раніше ми повідомляли, що у Києві мати одного з підозрюваних у справі про валютних шахраїв оформила заповіт на прокурора в цьому кримінальному провадженні, щоб її син міг уникнути обрання запобіжного заходу.

Цікаво, що це не перший випадок подібного шахрайства із призначеннями в Україні, тому на що розраховують самі шахраї, беручись за такі афери, не зрозуміло, та ще й називаючи такі сміхотворно низькі ціни за такі супер калимні посади?

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності