Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Кілерів-професіоналів зі зброєю спинили патрульні, а далі був “дедуктивний метод” поліції і журналістів

В Івано-Франківську кілька днів тому патрульні поліцейські зупинили автомобіль та під час його поверхневої перевірки знайшли зброю, пакети із пластиковими пляшками, наповненими легкозаймистою рідиною, GPS-трекер та два комплекти номерних знаків.

Водія та пасажира затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Зброя, знайдена на задньому сидінні автомобіля кілерів-суперпрофесіоналів

Як повідомляють місцеві ЗМІ та самі правоохоронці, проведеними заходами оперативники управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області шляхом довгих логічних міркувань дедуктивним методом таки з’ясували, що 26-річний уродженець Республіки Білорусь і 29-річний мешканець Києва планували вбити місцевого підприємця.

Саме для цього вони приїхали до регіону, повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцями мешкання затриманих поліцейські вилучили докази, які свідчать про ретельну підготовку до злочину.

Слідчі слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області вже повідомили про підозру обом чоловікам за готування до умисного вбивства на замовлення за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 14, п. 11 п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України) та незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 263 КК України).

Судом підозрюваним обрані запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Тривають слідчі дії та оперативно-пошукові заходи, спрямовані на встановлення замовників убивства та інших осіб, які можуть бути причетні до його підготовки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності