Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Кім Чен Ин зустрівся з директором ЦРУ

Директор ЦРУ Майк Помпео провів таємну зустріч за зачиненими дверима у Пхеньяні з лідером КНДР Кім Чен Ином. Діалог відбувся трохи більше двох тижнів тому, повідомляє WSJ.

Директор ЦРУ відвідав Пхеньян у рамках підготовки американо-північнокорейського саміту, який призначений, попередньо, на кінець травня – початок червня. Кілька днів тому, виступаючи на слуханнях в Сенаті, який розглядає кандидатуру Помпео на посаду державного секретаря, директор ЦРУ висловив оптимізм з приводу результатів майбутнього саміту.

«Я відчуваю оптимізм, що уряд Сполучених Штатів може організувати умови для цього належним чином, щоб президент і північнокорейський лідер могли провести цю бесіду, що поставить нас на шлях досягнення дипломатичного результату, якого Америка і світ так відчайдушно потребують», – зазначив Майк Помпео.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності