Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Кінець ери Леопардів в Україні… Що трапилося?

Згідно хронік останнього лева (леопарда) в українських степах

вполював князь Володимир Великий…

Оборонне підприємство німецького та французького виробників бронетехніки Krauss-Maffei Wegmann і Nexter Systems (KNDS) не зможе найближчим часом постачати додаткове озброєння для українських військових. Наразі здатність швидкого виробництва вичерпана.

Про це заявив керівний директор KNDS Ральф Кетцель, передає MarketScreener.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Причиною стало те, що було складно передбачити, скільки триватиме війна на українській території.

«Стратегічне рішення мало бути прийняте два роки тому: це буде війна, яка триватиме кілька років. Тоді ми могли б надати новий матеріал сьогодні», – сказав він.

Наразі країни НАТО також потребують нового озброєння, зокрема, й для заміни того обладнання, яке передали Києву до цього, зауважив Кетцель.

Очільник компанії зазначив, що KNDS хоч і виробляє зброю безпосередньо для України, державу можна було б підтримати ефективніше, якби інші партнери доставили б українській армії замовлені ними танки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Застосування військової зброї — і це включає передачу — є питанням національного суверенітету», – підкреслив чоловік.

Щодо танків Leoprad, які компанія постачає Києву, передбачити, що для їх ремонту знадобляться роки, було складно, розповів Кетцель. Компанія не знає, наскільки велика зараз проблема відновлення техніки на місці, адже 80%-90% ремонту виконується саме на фронті.

Закупівля запчастин для важкої військової техніки залишається нелегко справою з урахування того, що Німеччина також хоче бути готовою до війни.

Нещодавно міністр оборони України Рустем Умєров закликав провідні світові оборонні компанії та технологічних гігантів інвестувати у виробництво зброї в Україні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А українські воїни для знищення ворожих цілей почали використовувати нідерландські зенітні установки під назвою Cheetah.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності