Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

КІНЕЦЬ ВІЙНИ ?! – Вперше за 6 років над Україною літають російські літаки (фото)

Вперше за 6 років у небі над вільною та окупованою територією України був помічений російський літак. Польоти авіації Росії над територією України поновилися. 

Про відновлення транзиту авіації РФ по Україні написав український журналіст Андрій Цаплієнко у своємо Телеграм-каналі.

Він підкреслив, що російський літак був у небі над вільною та окупованою Україною.

«Росіяни знов в українському небі. Сьогодні російський пасажирський літак вилетів з Анапи і попрямував до Санкт-Петербурга над Донбасом – і окупованим, і неокупованим. Це неможливо було б зробити без дозволу відповідних офіційних структур України. Для них, схоже, війна за суверенітет цієї країни закінчилася», – йдеться в повідомленні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо. Україна заборонила транзит авіації Росії по території України в листопаді 2015 року. Протягом 6 років кілька російських літаків були в повітряному просторі неокупованої України, однак один з таких літаків брав участь в обміні полоненими з РФ, іншому було дозволено проліт через потрапляння в бурю.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності