Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Кличка-мера звинувачують забудовники у здирництві та рейдерстві ?

Мер Києва Віталій Кличко та “смотрящий” Денис Комарницький продовжують “кошмарити” будівельників Подільсько-Воскресенського мосту за допомогою голови Київського управління Національної поліції Андрія Крищенка. 

ФОТО ілюстративне, історичне

Про це стало відомо з повідомлення експерта в галузі містобудування, члена Української академії архітектури, екс-заступника головного архітектора Києва Віктора Глеби на його сторінці в Facebook.

Отже, змушений повідомити про продовження свавілля з боку правоохоронних органів та керівництва міста. “Тріада К”, про яку я писав учора, є корупційною бандою (Кличко – Комарницький – Крищенко) яка продовжує відмивати гроші з бюджету на будівництві Подільського шляхопроводу та почала відверто рейдерські дії: Нацполіція вкрала ванти у власника на складі, імітуючи розслідування. Якщо у вас забирають товар, за який замовник не розрахувався – це рейдерство. Але якщо особисто “мер” міста і його вірний “шериф” з поліцейськими забирають ваш товар з документами – це правосуддя по-київськи. Якщо Кличко – Крищенко забирає ваші “німецькі” ванти, за які ніхто не заплатив, а також арештовує ваші документи на товар лише за те, що ви не хочете його дарувати його – що б ви зробили?” – написав Глеба та оприлюднив підтверджуючі документи.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За його словами, ця “Тріада К” продовжує “кошмарити” будівельників, яким замовник будівництва Подільського мостового переходу не заплатив за конструкції мосту.

Кличко змусив перерахувати з київського бюджету гроші фірмі Комарницького, але вони обоє завинили велику суму, яку тепер допомагає відбити і уникнути сплати боргу третій фігурант тріади. Нагадаю, про що вже писав: позавчора відбулися обшуки в офісі ТОВ “Інжинірингова Мостова Компанія”, а це офіційний субпідрядник на будівництві Подільського мостового переходу. Саме вони проводили роботи на об’єкті та купили 28 вант, 12 з яких вже знаходилися безпосередньо на мості. Але Кличко з Комарницьким, Тищенко та його свояком Бліновим через свою компанію “Еко-Буд-Трейд” за ванти не розрахувалися, заборгувавши більше 200 млн гривень. Тож ІМТ, щоб зберегти свою власність, перевезла ванти з мосту на охоронюваний склад”, – зазначив Віктор Глеба.

За його даними, позавчора до офісу субпідрядника, спершу навіть без ордеру, вдерлася з обшуками поліція, було вилучено документи.

А наступного дня поліція вже приїхала на склад ТОВ “Інжинірингова Мостова Компанія” для того, щоб без будь яких підстав незаконно вилучити його власність – ті самі ванти. Поліція прийшла без відповідного рішення суду. Фактично – як грабіжники. Виконуючи явно злочинний наказ начальника київського управління поліції Крищенка, котрого натравили на компанію Кличко з Комарницьким, і який справно відпрацьовує замовлення. З однією ціллю – не виплатити 200 млн грн боргу, які Кличко виділив з міського бюджету Комарницькому і які той, замість виплатити субпідряднику, вкрав”, – переконаний Віктор Глеба.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Він також опублікував документи, які підтверджують право власності ТОВ “Інжинірингова Мостова Компанія” на ванти та те, що компанія неодноразово зверталася до генпідрядника з проханням прийняти їх на баланс.

Джерело: КиевVласть

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності