Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Кличківці активно перекуповують депутатів

Допоки українці мерзнуть на Майдані-2013 за європейське майбутнє, у Верховній Раді вже повним ходом йде підготовка до доленосного 2015 року, а точніше «УДАРно» відбувається «перезавантаження» по-Кличківськи. Наразі в парламенті відбувається «переділ» груп впливу Пінчука, Фірташа та Льовочкіна. Отримавши необмежене фінансування із США, Кличко активно скуповує народних обранців. Скільки коштуватимуть нові придбання Віталію Володимировичу достеменно не відомо. Однак в «УДАРі» ходять чутки, що за входження до партії депутатам пропонується до 6 млн. грн. Як відомо, чутки на пустому місці не виникають.
Один з депутатів про причини активізації парламентського «тушкування» заявив наступне: «Я вас здивую, але депутати періодично змінюють фракції. Вчасно зрадити – це не зрадити. Якщо депутати виходять з однієї фракції в іншу – це означає, що в одній фракції вони вже свої фінансові питання порішали і пішли вирішувати їх в іншій фракції. Ніякої катастрофи не відбувається». Дивною видається така цинічна філософія зради – незради. Зрозуміло, що власним інтересам депутати не зраджують, однак вони зраджують виборця, який голосував за них. Від джерела, близького до Кличка, стало відомо, що наразі у його списку вже перебуває близько 20 народних обранців, які планують в такий спосіб «відбити» витрачені на вибори кровні. Наразі Кличком ведуться таємні перемовини з Рибаковим, Миримським, Чудновським та Єремеєвим.
Завдяки американським грошам «УДАР» зараз розкручується наповну. Треба зазначити, що Захід сприймає чемпіона світу як «свого». Більше того, у штабі лідера «УДАРу» працюють фахівці з США, які активно займаються розкручуванням політика. При такій «УДАРній» «перезагрузці» з наближенням президентських виборів в Раді може значно збільшитися кількість перебіжчиків, а можливо навіть з’являться нові депутатські групи впливу.
Схоже, Віталій Володимирович під чітким керівництвом США задався ціллю сформувати на базі партії «УДАР» нову парламентську більшість. Чи вдалими виявляться капіталовкладення у нові покупки, чи принесуть перебіжчики політичні дивіденди Кличку – допоки невідомо. Достеменно відомо лише те, що об’єднана опозиція роз’єдналася та активно почала ділити президентське крісло. Чи не зарано, адже невідомо, чи захоче американської демократії український виборець, який мерзне на Майдані 2013.

Спартак Сергієвич, Newseek.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності