Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Кличко-молодший після поразки втече у політику?

Після поразки і втрати всіх чемпіонських поясів Володимир Кличко ще точно не вирішив, що робити далі – ​продовжувати спортивну кар’єру і брати реванш у Тайсона Ф’юрі, чи, як і старший брат, стати політиком і балотуватися в мери одного із міст України, повідомляє німецька газета Dusseldorf Post.

Володимир Кличко зізнався німецьким журналістам, що серйозно обдумує перспективи балотуватися в мери одного з міст Київської області, вибираючи між Білою Церквою, Бояркою, Миронівкою, Вишгородом і Борисполем, схиляючись більше до останнього.

«Я дивлюся на брата, бачу, як йому подобається бути мером і мені все більше хочеться піти по його стопах. Я теж хочу приносити радість і посмішки людям. Як і в боксі, моя мрія стати мером якомога більших міст України», – ​пожартував в інтерв’ю Dusseldorf Post Володимир Кличко.

Тим часом, повертаючись до програного чемпіонського бою, тренер Володимира Джонатон Бенкс розповів про одну з причин поразки українця. За його словами, між раундами Віталій Кличко давав своєму братові дуже очевидні, а часом незрозумілі і смішні настанови.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Віталій весь час повторював Володимиру, що для перемоги потрібно обов’язково вигравати і що чотири з двох ударів потрібно направляти в голову суперника, – ​поскаржився журналістам Джонатон Бенкс. – ​Тільки перед останнім раундом мені вдалося підказати щось корисне Володимиру, тому що Віталій не зміг пригадати ім’я брата і весь час мовчав».

Нагадаємо, що перед боєм Віталій Кличко заявив, що не встиг загадати бажання, стоячи між Майком Тайсоном і Тайсоном Ф’юрі.

За матеріалами закордонних ЗМІ

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності