Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Кличко вирішив знову балотуватися в мери Києва

Мер зазначив, що впевнений у своїй перемозі навіть у тому випадку, якщо вибори проходитимуть у три тури.
Віталій Кличко має намір повторно балотуватися на пост мера Києва на виборах у жовтні 2015 року.

Про це він заявив у телепрограмі «Лівий берег з Сонею Кошкіною».

«Так, я збираюся балотуватися на осінніх виборах», – сказав він, висловивши впевненість, що Банкова ці його наміри підтримає.

Як відомо, прийнятий в першому читанні закон про місцеві вибори передбачає проведення виборів мерів великих міст у два тури. Багато експертів називають цю позицію для Кличка невигідною, вважаючи, що він може програти в другому турі.
«Я впевнений у своїй перемозі навіть у тому випадку, якщо буде три тури», – відповів Кличко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Питання про формат участі у цьогорічних місцевих виборах партії УДАР – спільно з партією «Солідарність» чи окремо – ще обговорюється.

«Рішення ми приймемо трохи пізніше», – сказав Кличко.

Нагадаємо, що нещодавно Кличка бачили на матчі Україна-Люксембург на львівському стадіоні разом з мером Львова та водночас лідером партії «Самопоміч» Андрієм Садовим, що викликало певний резонанс у політичних колах. Адже раніше особливої близькості між обома мерами не помічали. Тому припускають, що тут могли мати місце теж переговори про об’єднання політичних сил Кличка і Садового на наступних місцевих виборах…

Хоча, враховуючи, що Садового називають потенційним кандидатом в мери Києва на найближчих виборах, можливо, що домовлялися політики зовсім про інше…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності