Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

КОХ: Українець до Європи готовий набагато краще румуна ЧИ болгарина

Екс-заступник голови уряду РФ Альфред Кох, змушений тікати з Росії до Німеччини, відверто пояснив, чому Україні варто тримати курс на Європу: українець до Європи готовий набагато краще румуна або болгарина.

Після того, як Альфред Кох порадив Україні відмовитися від Донбасу, як від «слабкого і нетямущого товариша, який не хоче з вами йти», його завалили листами і відгуками.
Один з його читачів прислав екс-голові лист, з проханням пояснити, наскільки сильно він впевнений «у тому, що Україні так категорично треба прагнути попасти в ЄС?».
Відкриту відповідь на лист Кох опублікував на своїй сторінці в Facebook. У листі екс-заступник голови уряду РФ пояснив, що одна з причин криється в тому, що українці вже не один рік поспіль показують свою готовність і прагнення стати частиною Європи.
«В Україні пасіонарність нації дуже висока. Вона з разу в раз влаштовує якісь» помаранчеві революції», з голими руками лізе під кулі снайперів, у неї дуже бурхливе суспільне життя, бійки в Раді, з’являються все нові і нові політичні фігури, а старі (ще недавно здавалися вічними) – йдуть зі сцени» – пише Кох.
На його думку, за всім цим вже друге десятиліття простежується одна і та ж мета – нація зробила свій вибір і прагне до Європи. Проте в українців немає ілюзій на свій рахунок і вони розуміють, що буде важко, вважає Альфред Кох.
Екс-заступник голови правління РФ відзначив також той факт, що українці – «це абсолютно нормальні, конкурентоспроможні люди. Цілком позитивні і нічим не поступаються середньостатистичному німцеві».
Окрім того Кох вказав на кардинальні відмінності українців від росіян, завдяки яким українська нація готова, а тому повинна, продовжувати свій шлях до Європи.
«Подивіться на те, як вони (українці, – ред.) в селах живуть: городи, скотина, кури-качки, льохи забиті салом і різними банками, картоплею, бутлями з горілкою та іншими смаколиками. Це абсолютно здорова, нормальна нація, вигідно відмінна від росіян відсутністю цієї всепоглинаючої імперської іржі, яка з’їдає душу, вбиває мотивацію до праці, відучуття радіти маленьким успіхам і локальним здобуткам, валить у мрійливий ступор, штовхає на агресію, розпалює заздрість, ненависть …», – пише політик.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності