Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Колекція одягу «Зимна» Любці Чернікової зігріває і тіло, і душу

DSC_0319Надворі зимно, а у Фортечній галереї  «Бастіон» – «Зимна». І зовсім не тому, що тамтешні власники не заплатили за опалення, а тому, що нещодавно там презентували нову колекцію Любові Чернікової із цікавою назвою «Зимна». Втім, холодною була лише назва колекції, бо увесь представлений одяг покликаний зігрівати і тіло, і душу.
Колекція Любці створена у стилі етно-модерн і складається із 39 моделей одягу. Тут сукні, керсетки  і пальта – по тринадцять кожного виду. Одяг представлено переважно у сіро-коричневих тонах із яскравими вишитими і тканими вставками, які просто-таки видають авторство Чернікової.  Крій одягу плавний, жіночний, підкреслює сексуальність. В той же час запальні вишиті візерунки насичують речі первозданною енергією, що зігріває теплом і ніжністю рук майстрині.
Особливість керсеток – приталений крій  та хутро зсередини. Кожна така підкреслює стрункість і вишуканість її власниці. Сукні переважно у діловому стилі та з родзинкою, роль якої відіграє вишивка. Така сукня личитиме будь-якій українській жінці, оскільки дизайнерка до кожного клієнта має індивідуальний підхід. Є  у колекції  й ділові костюми, які притягують не менше поглядів, як сукні.  Пальта також вирізняються своєрідним авторським штрихом. Десь частково охопивши моду 60-70-х років минулого століття, Люба внесла новітні мотиви, застосувавши оригінальні деталі  й декоративні елементи.
Взагалі колекція вирізняється впізнаваністю авторського почерку, а отже й екслюзивністю. Як наслідок, одяг Любці Чернікової користується великим попитом.
Кілька слів і про музичне оформлення, яке посідає почесне місце у якісному представленні колекції.  Цього разу фоновим звучанням стала нова композиція Петра Сказківа з «Петровичів» на цимбалах. А нереревершеного святкового настрою задав всесвітньо відомий «Щедрик» у сучасному аранжуванні.
Бездоганним було все: від зачісок до макіяжу й манікюру моделей, від музики до організації  цілого свята моди й краси. Як і завжди, у виконанні Люби Чернікової.
Вікторія Біла

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності