Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Колесник покінчив з собою?

Екс-голова Харківської обласної ради (2002–2004 рр.) 64-річний Олексій Колесник покінчив з собою 29 січня в райцентрі Валки Харківської області.

Повідомлення про смерть Колесника надійшло у Валківський райвідділ міліції о 10.00 від сусіда покійного.
Цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (убивство) – вимога закону щодо усіх подібних випадків.

Колесник у 80-і роки минулого століття був першим секретарем Валківського обкому КПУ, депутатом Ради 1 скликання, 6 квітня 2002 року був обраний головою Харківської облради, 26 листопада 2004 року достроково склав свої повноваження, поступившись місцем Євгену Кушнарьову, після цього був заступником голови облради.

Кому потрібний «глухар», тим більше, коли справа тхне політикою? Ось тільки шкода, що сюди ще не можна й Кушнарьова було приписати…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності