Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Коляда від мера

IMAG0615_новый размерНа Різдво на Прикарпатті  колядують багато і всюди. Мелодійні українські колядки співають всі – від малого до старого.
09 січня 2013р. Хор «Осанна» – це молодіжний хор греко-католицької церкви Христа-Царя, керівник Любов Терлецька, з ініціативи міського голови Віктора  Анушкевичуса  колядували на головній сцені Євромайдану в м. Києві.
Зранку, хористи на чолі з міським головою В.Анушкевичусом мали можливість відвідали Богослужіння у храмі святого Василія Великого Монастир ЧСВВ та супроводжували своїм співом Богослужіння.
На Євромайдані, міський голова Віктор Анушкевичус, привітав усіх з Різдвяними святами та наголосив, що в Україні, живуть добрі люди, а тому їхнє майбутнє повинне бути обов’язково щасливим. Представники хору «Осанна» подарували всім учасникам Євромайдану, мешканцям та гостям столиці  українські колядки та віншування, з побажанням хорошого 2014 року для всієї України.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності