Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Коломойський «переїжджає» до Львова

Український олігарх, голова Дніпропетровської облдерж­адміністрації Ігор Коломойсь­кий «перевозить» офіси своїх управлінських компаній до Львова.

Про це повідомляє інформагенція «Львівський порталу» з посиланням на свої поінформовані джерела в політичних колах.
Зокрема, інформагенції стало відомо, що «переїдуть» офіси компаній Коломойського, але яких саме компаній – джерело не розголошує. Однак, як розповів співрозмовник «Львівського порталу», до Львова вже закінчили перевозити архіви та електронні носії даних його бізнес-структур.

Окрім того, співрозмовник розповів, що один з топ-менеджерів і наближена особа до Ігоря Коломойського – Геннадій Корбан та діючий нардеп Борис Філатов минулого тижня в міській Ратуші Львова зустрічались з мером Андрієм Садовим (в спонсори якому уже давно записали донецького олігарха і ніхто поки цього чомусь не спростовує?). Що також може свідчити про зацікавленість Коломойського Львовом.

Очевидно, що таке рішення олігарха Ігоря Коломойського пов’язане з тим, що офіси його управлінських компаній знаходяться у неспокійних на сьогодні регіонах Східної України, а Львівщина – це прикордонна область з ЄС. Також, мабуть, на таке рішення впливає й те, як заявляє ряд політиків, що Ігор Коломойський уже давно ПРИВАТизував Івано-Франківську область з допомогою директора гірськолижного курорту «Буковель» нинішнього нардепа Олександра Шевченка та ряду своїх ставлеників у районних та обласних радах та адміністраціях області. І, певно, закріпити цей процес він вирішив з допомогою перемоги свого кандидата на наступних виборах на пост мера обласного центру області.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також не слід забувати й про велике збройне формування (понад дві тисячі чоловік) у Луцьку (сусідня до Львівщини Волинь), яке формально підпорядковується людям олігарха і губернатора Одещини, волинянина за походженням, близького Коломойському Ігорю Палиці (читайте про це у попередньому номері газети «ЗЛ»). А про випадковість таких співпадінь західним українцям нехай олігархи уже пояснюють на наступних виборах, наші люди люблять вірити казкам…

Підготував Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності