Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

КОЛОМОЙСЬКИЙ ПІДТВЕРДЖУЄ ВИНУ ЛЬОВОЧКІНА В РОЗГОНІ МАЙДАНУ?

Цікавий аудіозапис розмови двох людей, голоси яких схожі, як це прийнято говорити, на голоси бізнесмена Ігоря Коломойського і екс-журналіста та народного депутата від БПП Мустфи Найєма, з’явився в Мережі і в розпорядженні редакції «олігархів». На аудіозаписі співрозмовники обговорюють що відбувається у Верховній Раді і діляться міркуваннями на тему розгону Євромайдану.

Зокрема, голос, подібний на Ігоря Коломойського, говорить «Мустафі Найєму» про те, що до розгону студентів на Майдані 30 листопада 2013 мав відношення екс-глава адміністрації тодішнього президента Януковича Сергій Льовочкін. Голос, схожий «на Коломойського», стверджує, що Олександр Попов, на той момент чинний глава КМДА, був людиною Сергія Льовочкіна, а відповідно, повинен був йому сказати заздалегідь про те, що на Майдані збираються встановлювати ялинку, від кого б цей наказ не поступив.

На думку володаря «голосу», подібного до Коломойського, так вчинив би будь-який підшефний, що має свого покровителя на більш високому рівні, приводячи в приклад Ігоря Палицю, який в будь-якому випадку сповістив би Коломойського в подібній ситуації, враховуючи тим більш її серйозність. «Палиця – моя людина, і він би сказав про це, від кого б не отримав наказ, заздалегідь. Тому Попов 100% сповістив про те, що планується на Майдані, свого шефа Льовочкіна. «Льовочкін знав, що студентів збираються розганяти, і заздалегідь прикрився відставкою», – ​вважає володар голосу, подібного на голос Коломойського, підтвердивши цим нещодавню заяву Захарченка.

Обидва співрозмовники в тому числі обговорюють питання голосування у Верховній Раді, взаємодії між фракціями, прийнятий бюджет і Олега Ляшка. По всій видимості, розмова відбулася відразу після новорічних свят на початку січня 2015 року, тому що співрозмовники планують зустрітися в Києві на старий Новий рік в середині місяця.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: Олігарх

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності