Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Коломойський винен державі 5,5 млрд. грн.

Борг ПАТ «Укрнафта» по рентних платежах за видобуток нафти і газу становить близько 5,5 млрд. грн.

Про це повідомило видання «Українська правда» з посиланням на високопоставлене джерело в Державній фіскальної службі України.

У свою чергу, виконавчий директор НАК «Нафтогаз України» Андрій Пасішник підтвердив цифру і повідомив, що ДФСУ наполягає на ухваленні дієвих заходів керівництвом «Нафтогазу» з погашення цього боргу «Укрнафтою».
Як відомо, держкомпанія «Укрнафта» знаходиться під фактичним контролем міноритарних акціонерів групи «Приват» скандального олігарха Ігоря Коломойського. У зв’язку з цим компанія не перераховує до держбюджету плату за надрокористування і відмовляється виплатити в бюджет дивіденди державі на 1,8 млрд. грн.

Нагадаємо, раніше Президент Петро Порошенко заявив, що Україна більше не буде дійною коровою для олігархів. Прем’єр Арсеній Яценюк ввів для малозабезпечених громадян України спеціальний податок на фінансування АТО – військовий збір у розмірі 1,5%, оскільки, за його словами, в бюджеті немає грошей на ці цілі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: УБК

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності