Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Коли акциз у кілька разів дорожчий собівартості продукту або контрафактне Прикарпаття

В Івано-Франківській області ліквідували цех з виробництва фальсифікованого алкоголю. Організаторів взято під варту.

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Івано-Франківській області спільно з Управлінням СБУ в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури припинили діяльність підпільного цеху з виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв.sukhiy-zakon20180204_6778

Фальсифікат, виготовлений із спирту, у вкрай несприятливих санітарних умовах, обклеювали підробленими акцизними марками невстановленого зразка та реалізовували як на території обласного центру, так і на території регіону.
За результатами санкціонованих обшуків, проведених за місцем незаконного виробництва, в складських та гаражних приміщеннях, за місцями проживання фігурантів і в їх автомобілях, з незаконного обігу вилучено 6 тис. 387 літрів спирту який використовувався як сировина для виготовлення фальсифікату, 1 тис. 950 літрів готового алкогольного фальсифікату, розлитого в скляну тару різного об’єму, обладнання для виготовлення фальсифікату, а також підроблені акцизні марки, етикетки та контретикетки, підроблені під відомі торгові марки, тару різного об’єму, корки та транспортні засоби, що використовувалися для незаконного перевезення фальсифікату.
Зловмисників було затримано в порядку ст.208 КПК України та повідомлено їм про підозру за ч.2 ст.28, ч.2 ст.204, ч.2 ст.199 КК України.
Івано-Франківським міським судом до підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тривають слідчі дії.75392661_1969927923110474_4836821495344791552_o

Як зізнаються промисловці, ціна півлітрової пляшки готової продукції без акцизу заледве мала б сягати 30 грн…

У Франківську знайшли склад із майже 80 000 пачок підроблених сигарет

В Івано-Франківську податківці нещодавно затримали людей, які займалися продажем підроблених цигарок.

Як розповів “Галицькому кореспонденту” Юрій Паньків, заступник начальника оперативного управління ГУ ДФС в Івано-Франківській області, працівники податкової міліції встановили фізичну особу-підприємця, від імені якого в мережі реалізовували гуртову партію тютюнових виробів з підробленими марками акцизного податку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В рамках розслідування, працівники податкової міліції ГУ ДФС в області провели санкціонований обшук, під час якого вилучили та передали на зберігання 79,5 000 пачок цигарок без акцизу, загальна вартість яких – 3,4 млн гривень.sigarety-mnogo

Наразі триває досудове слідство, проводять раз експертиз. Вилучені  сигарети мають утилізувати, за словами податківця їх, в присутності правоохоронців палять у спеціально призначеній печі.

Нагадаємо, раніше у Франківську вилучили 100 тисяч пачок сигарет з підробленими акцизами.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності