Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Коли СУДДІ співають: “Наколи мне, кольщик, купола” (відео) – РЕФОРМА, її маму

Судді Шевченківського районного суду Запоріжжя на корпоративі заспівали тюремний шансон:

Відповідне відео опублікував громадський активіст, голова правління фундації DeJure, колишній координатор Громадської ради доброчесності Михайло Жернаков. 

Кримінальний сходняк? Пісенний конкурс в виправній колонії? Та ні – це святкують копоратив судді Шевченківського суду м. Запоріжжя. Співає: заступник голови суду Зарютін. Танцюють: судді Зарютін, Дмитрюк, Карабак, Боєв, Звєздова. Хочеться ще щось написати зі словами “справжнє обличчя” чи “очистити цю клоаку”, але порівняно з цим шедевром боюся, все прозвучить банально”, – прокоментував він відеоматеріал у дописі 12 січня.

Там видно, що суддя співає, зокрема, пісню російського “блатного” виконавця Михайла Круга “Кольщик” від імені ув’язненого в місцях позбавлення волі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Коментарі у соцмережах палають нецензурним гнівом:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності