Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Колись за це розстрілювали на місці, а не гралися у демократію під час війни…

74 тонни консервів на 20 млн гривень (!): у Львівській області виявили склад із гуманітарною допомогою невстановленого походження.
Також на складі виявили дитячі товари, постільні речі, побутову хімію, засоби гігієни, одяг.
Щоб завезти цей вантаж, знадобилося близько 60 вантажівок!!!
Остаточний підрахунок товарів ще не завершено.
«Детективи БЕБ отримали дозвіл суду на обшук приміщення. Слідчі дії продовжуються вже четверту добу – проводиться опис та кваліфікація товарів, встановлюється їхнє походження!», – заявив в.о. керівника територіального управління БЕБ у Львівській області Валерій Тацієнко.
Зазначається, що детективи БЕБ отримали дозвіл суду на обшук приміщення, відтак слідчі дії тривають вже четверту добу. Працівники БЕБ описують виявлений товар, класифікують його, встановлюють походження. З поміж виявлених товарів: харчові продукти, дитячі товари, постільна білизна, ковдри, засоби гігієни, побутова хімія, одяг – всього близько тисячі піддонів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності