Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Компанія Шевченка (Коломойського) хоче ремонтувати дорогу Івано-Франківськ – Львів

П’ять компаній взяли участь у процедурі відкритих конкурсних торгів Н‑09 Мукачеве–Рахів–Богородчани–Івано-Франківськ–Рогатин–Бібрка–Львів на ділянці км 395+660 км 436+433 (від села Давидів до межі Івано-Франківської області). Серед головних претендентів – фірма народного депутата з Івано-Франківська Олександра Шевченка.

Розкриття пропозицій конкурсних торгів на проведення поточного середнього ремонту ділянки автошляху відбулося у вівторок, 2 червня, у Службі автомобільних доріг у Львівській області, повідомила прес-служба Львівської ОДА.
Заявки на участь у торгах подали компанії ТзОВ «Лідер», ТзОВ «ПБС», ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», ТзОВ «Росдорстрой» і ТзОВ «Техно-Буд-Центр».

Розкриття пропозицій відбулось за присутності представників ЗМІ та народних депутатів України Ярослава Дубневича й Олександра Шевченка, який близький до компанії «ПБС».

Кошти на проведення ремонту автодороги передбачено у постанові Кабінету міністрів № 323 від 25 травня 2015 року «Про затвердження порядку використання коштів державного бюджету, призначених для розвитку дорожнього господарства областей української частини Карпатського єврорегіону (зокрема, доріг Мукачеве – Львів, Татарів – Кам’янець-Подільський, Стрий – Мамалига)».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Згідно з постановою Кабміну, на Львівщину передбачено виділити 200 мільйонів гривень. За ці кошти ремонтуватимуть дві ділянки автодороги Н‑09 Мукачеве – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів.

Нагадаємо, що 29 травня розкрили пропозиції конкурсних торгів на проведення поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Н‑09 Мукачеве – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів на ділянці км 436+433 – км 439+433 Львівської області (вул. Зелена – Сихівське кладовище).

Загалом же, враховуючи вплив опального олігарха Ігоря Коломойського на Кабмін, його очільника Яценюка та губернаторів обох областей, не важко здогадатися, чиїй фірмі буде надана перевага. В кращому ж випадку для братів-олігархів з БПП дістанеться шмат дороги виключно на території Львівщини.

Підготував Іван Луйко

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності