Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Компанія з ОАЕ стала власником запорізької авіакомпанії

Компанія AP Holdings Limited, зареєстрована в Об’єднаних Арабських Еміратах (ОАЕ), придбала контроль над ПрАТ “Авіакомпанія “Константа”(Запоріжжя).

Згідно з повідомленням в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), компанія сконцентрувала 9,336 млн простих іменних акцій, що становить 99,81% акцій “Константи”.

Кіпрська Energy Standard Projects Limited, яка раніше володіла аналогічною часткою і, як повідомлялося, є галузевою “дочкою” групи “Енергетичний стандарт” бізнесмена Костянтина Григоришина, вийшла зі складу акціонерів авіаперевізника.

Авіакомпанія “Константа”, згідно з реєстром цивільних повітряних суден, має в парку один пасажирський літак для місцевих авіаліній Як-40, 1977 року випуску.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У 2015 році авіакомпанія отримала 4 млн грн чистого доходу і 5,4 млн грн чистого збитку. В її річному звіті за 2015 рік значилося, що в компанії працює 28 співробітників.

Компанія розробила програму, що передбачає збільшення чартерних повітряних перевезень без обмеження регіону польоту, нарощування обсягів техобслуговування літаків інших авіакомпаній, передачу в оренду повітряних суден, приміщень і майна, надання послуг з льотної експлуатації повітряних суден третім особам.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності