Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

КОМУ ЦЕ ВИГІДНО?

У вівторок, 15 квітня, близько 50 чоловік з числа «Самооборони» і «Правого сектору» рухалися двома колонами центром міста у напрямку до вулиці Сахарова до приміщення СБУ області.

В руках учасників протесту можна було побачити плакати з написом: «Найдич – Ні» та «СБУ- служба народу». Як стало відомо, за всім що відбувалося того дня в місті спостерігали представники ОБСЄ. Отже, що ж насправді відбулося? Масовий протест і протидія сепаратистам на Сході, чи внутрішньолокальна кадрова війна? Варто також відзначити, що учасники акції повністю перекрили рух транспорту власними автомобілями по вулиці Сахарова.

Масовий захід тривав до години часу. На захист керівника СБУ вийшли працівники управління, озвучивши позитивні характеристики про свого очільника.

Як прокоментувало дану акцію інтернет-видання «Франківчани»: «Не до кінця залишаються зрозумілі основні мотиви даного заходу, оскільки країна перебуває на порозі війни і можливого повного економічного краху. Кадрове питання – невже це єдине, що на сьогодні хвилює представників праворадикальних сил? Відсутність чіткої мети в діях «Самооборони» і «Правого сектору» наштовхує на смунівні роздуми: хто ці люди і про ти кого вони ведуть «боротьбу».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності