Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Кому вигідний конфлікт навколо призначення голови Рожнятівської РДА?

Вже кілька днів поспіль на Рожнятівщині не вщухають пристрасті навколо нещодавнього призначення головою РДА Ірини Люклян.

Сьогодні по цьому питанню в приміщенні Рожнятівської селищної ради відбулося чергове зібрання. Цього тижня за рахунком воно вже друге. Перше розширене обговорення за участю громадськості Рожнятівщини пройшло в понеділок – 6 квітня. Незважаючи на різноманітні спроби представників “Самооборони Рожнятова» переконати людей, що Ірина Люклян не достойна обіймати посаду голови РДА, громадськість залишилась при своїй – протилежній точці зору.
Ось, як оцінив дії “Самооборони Рожнятова» безпосередній учасник АТО.

Рожнятів. Виступ бійця АТО

І ось сьогодні – дубель два. Щоправда, якщо в понеділок учасниками зібрання були здебільшого пересічні Рожнятівці, то сьогодні в залі важко було знайти людину в цивільному одязі. До речі, вирішувати долю очільника Рожнятинщини чомусь приїхали представники «Самооборони» з Надвірної та Івано-Франківська.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Фото зі зібрання 6 квітня 2015 р.

F6

 

 

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

 

 

 F8

Фото зі зібрання 8 квітня 2015 р. 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Яке відношення «Самооборона Надвірної» має до Рожнятива і яким чином вони можуть представляти громадськість цього району, журналістам нашого видання, які відвідали цей захід, так і не вдалось з’ясувати.

Звісно, можна провести певну паралель між Надвірнянщиною та Рожнятівщиною.Пригадаймо, надвірнянський район був без голови РДА більше півроку через такого роду протести. Рожнятівський район до призначення Ірини Люкляк був без очільника 4 місяці. І там і тут хтось постійно блокував (в Рожнятиві виходить, що і досі блокує) призначення голови РДА.

Як доказ, сьогодні у своїй промові представник «Самооборони Надвірної» чітко заявив, що вони в Надвірній таке уже пройшли. За його словами, було важко, але вони домоглися того, що головою РДА призначили потрібного їм кандидата.

Отож, виходить, що тепер і рожнятівці мають отримати потрібного Надвірнянській Самообороні очільника РДА.
А ось що думають з цього приводу самі мешканці району.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Виступ підприємця Рожнятова 8 квітня.

Емоційний виступ підприємця з Рожнятова

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності