Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

КОМУ ЗАВАЖАЮТЬ ПРИКАРПАТСЬКІ ПРАВООХОРОНЦІ?

Не встиг прохолонути слід за новопризначеним з Рівненщини новим очільником Прикарпатського УМВС, якому лідер «Правого сектору» депутат облради «свободівець» Віктор Неміш пообіцяв «вибити» посаду у Рівному, як наприкінці минулого тижня «активісти» вже взялися за обласне управління УСБУ.
Так, голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко на «вимогу громадсь­кості Прикарпаття» звільнив з посади та вивів у «розпорядження» начальника відділу «К» УСБУ в Івано-Франківській області Т.Вігірін­ського. Останній позбувся тієї самої посади, за котру так сьогодні бореться скандально відомий та виведений ще старим керівництвом УСБУ в «розпорядження» новоспечений «опозиціонер» полковник С. Цідило (детальніше про це читайте у «ЗЛ» №7 (36) за 27 лютого ц.р.).
«Такий вчинок ще раз підтверджує, що Служба безпеки прислухається до активістів Майдану, які відстоювали демократичні цінності та боролися з минулим режимом. Разом з тим, у цей вкрай напружений для країни час керівництво СБУ сподівається на розуміння і співпрацю всіх справжніх патріотів та закликає громадян дотримуватися чинного законодавства України»,  – прокоментували в обласному управлінні СБУ.
Причиною такого рішення, як відомо, стало поширення у соцмережах та інтернет-виданнях інформації про те, що Т. Вігірінський був людиною режиму Януковича і виконував злочинні накази. Цікаво, а решта працівників служби тоді виконували чиї накази?..

P.s. Дняму прикарпатське УСБУ отримало нового очільника. Ним став полковник Микола Найдич. Втім, як виявилось, і він також не влаштовує новітніх революціонерів
Іван Романів

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності