Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Кондоми міняють світ. За крадіжку презервативів засудили львів’янина

У вироку суду, що був винесений Личаківським райсудом 1 березня, зазначено: обвинувачений діяв «з корисливих мотивів та власного безпідставного збагачення».

Надаючи таку оцінку суд, вочевидь, керувався тим, що, окрім упаковки презервативів, чоловік поцупив з магазину гель-змазку та пенал з наповненням «Розмалюй мене». Загалом товарів було викрадено на суму 547 грн 96 коп.

Це судове рішення Личаківський райсуд (у складі головуючого судді Романа Грицка) ухвалив стосовно уродженця Червонограда, що працює гірничим майстром на ПАТ «Шахта «Надія».images

У вироку зазначено, що обвинувачений, «діючи з корисливих мотивів та власного безпідставного збагачення», перебуваючи в приміщенні будівельно-господарського гіпермаркету «Епіцентр К» (який  розташований за адресою: м.Львів, вул.Б.Хмельницького,188А) таємно викрав один пенал з наповненням «Розмалюй мене» Nota Bene, вартістю 105,23 грн, одну упаковку презервативів «Durex» Dual Extase 12 шт., вартістю 198,17 грн та одну упаковку гель-змазки «Durex» за ціною 244,56 грн. Після цього зазначені товари на загальну суму 547,96 гривень виніс за межі касових боксів, не розрахувавшись, та вийшов із приміщення гіпермаркету, де був затриманий працівниками охорони.

За цей злочин суд покарав гірничого майстра штрафом – у розмірі 850 грн. Як вказано у вироку,  при призначенні покарання було враховано «щире каяття обвинуваченого, активне сприяння у розкритті даного злочину».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вельми показово, що останнім часом вироки щодо  дріб’язкових крадіжок, про розкриття яких рапортує поліція, львівськими судами виносяться все частіше.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності